• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Klasifikacija LED ogledala za odmagljivanje

Klasifikacija LED ogledala za odmagljivanje

1617256309(1)

Tri vrste LED ogledala za odmagljivanje

Rečeno je da kada biramo kupatiloLED odmagljivanje ogledala, učimo mnoge kategorije.Međutim, ne znamo kakvi su različiti efektiLED odmagljivanje ogledalasu.Dakle, danas smo izdvojili tri kategorijeogledalo za odmagljivanje kupatila.Pogledajmo ove tri kategorije.
Demister mirrorje vrsta sočiva koja može efikasno spriječiti ili izbjeći kondenzaciju vodene magle.Generalno se deli naorgansko ogledalo za odmagljivanjeineorgansko ogledalo za odmagljivanje.Neorgansko ogledalo za odmagljivanje je nanošenje sloja filma protiv magle na površinu stakla kako bi se spriječilo zamagljivanje.Organsko ogledalo za odmagljivanje se deli na obloženo ogledalo za odmagljivanje, elektrotermalno ogledalo za odmagljivanje i nanokompozitno ogledalo za odmagljivanje.

Razlog zašto se ogledala zamagljuju

Postoje dva razloga za zamagljivanje sočiva: jedan je ukapljivanje vrućeg gasa u sočivu kada se susreće sa hladnim sočivom;drugi je isparavanje vode na površini kože zapečaćene srebrnim ogledalom i kondenzacija gasa na sočivu.Ovo je ujedno i glavni razlog zašto sredstvo protiv zamagljivanja u spreju ne djeluje.

1617266223(1)
1617267868(1)

Uvođenje tri vrste ogledala za odmagljivanje

Prvije premazati lim za odmagljivanje.Nastaje oblaganjem mikropora kako bi se spriječilo stvaranje sloja magle.Premaz protiv zamagljivanja usvaja provodljivi materijal ATO i silicijum oksid, koji može formirati antibakterijsko sredstvo sa dobrim hidrofilnim učinkom i može izbjeći statički elektricitet.Može spriječiti maglu, zagađenje i statički elektricitet.

 

Drugije električno ogledalo za odmagljivanje.Vlažnost površine zrcala nakon električnog grijanja postaje veća, tako da se sloj magle ne može prirodno formirati, a magla se može brzo povećati.

 

Trećije nanokompozitna tableta za odmagljivanje.Ovo se odnosi na hemijske i fizičke principe.Zatim pustite da se čvrsto poveže sa staklom, tako da nema načina da se formiraju kapljice vode, a prirodno možete postići željeni efekat protiv magle.

Ovo su tri kategorije ogledala za odmagljivanje kupatila.Sada postoje različite vrsteLED odmagljivanje ogledalana tržištu.Oni ne samo da mogu postići efekat protiv magle, već i osigurati meki izvor svjetlosti.Stoga možete odabrati odgovarajućiled demister ogledaloprema Vašoj potražnji i cijeni.


Vrijeme objave: Jun-29-2021