• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Klasifikacija LED ogledala za odmagljivanje

Klasifikacija LED ogledala za odmagljivanje

1617256309(1)

Tri vrste LED ogledala za odmagljivanje

Rečeno je da kada biramo kupaonicuLED ogledalo za odmagljivanje, učimo mnoge kategorije.Međutim, ne znamo koji su različiti učinciLED ogledalo za odmagljivanjesu.Dakle, danas smo izdvojili tri kategorijekupaonsko ogledalo za odmagljivanje.Pogledajmo ove tri kategorije.
Ogledalo za odmagljivanjeje vrsta leće koja može učinkovito spriječiti ili izbjeći kondenzaciju vodene magle.Općenito se dijeli naogledalo za organsko odmagljivanjeineorgansko ogledalo za odmagljivanje.Anorgansko ogledalo za odmagljivanje je nanošenje sloja filma protiv magljenja na površinu stakla kako bi se spriječilo magljenje.Organsko zrcalo za odmagljivanje dijeli se na zrcalo za odmagljivanje s premazom, elektrotermalno zrcalo za odmagljivanje i nanokompozitno zrcalo za odmagljivanje.

Razlog zamagljivanja ogledala

Postoje dva razloga za zamagljivanje leće: jedan je ukapljivanje vrućeg plina u leći pri susretu s hladnom lećom;drugi je isparavanje vode na površini kože zatvorenoj srebrnim zrcalom i kondenzacija plina na leći.To je ujedno i glavni razlog zašto sprej protiv zamagljivanja ne djeluje.

1617266223(1)
1617267868(1)

Uvođenje tri vrste ogledala za odmagljivanje

Prvije premazivanje ogledala za odmagljivanje.Nastaje oblaganjem mikropora kako bi se spriječilo stvaranje sloja magle.Premaz protiv zamagljivanja koristi vodljivi materijal ATO i silicijev oksid, koji mogu tvoriti antibakterijsko sredstvo s dobrim hidrofilnim učinkom i mogu izbjeći statički elektricitet.Može spriječiti maglu, zagađenje i statički elektricitet.

 

Drugije električno ogledalo za odmagljivanje.Vlažnost površine zrcala postaje veća nakon električnog zagrijavanja, tako da se sloj magle ne može prirodno formirati, a magla se može brzo povećati.

 

Trećije nanokompozitna zrcalna tableta za odmagljivanje.Ovo se odnosi na kemijske i fizičke principe.Zatim pustite da se čvrsto spoji sa staklom, kako ne bi došlo do stvaranja kapljica vode, a prirodno možete postići željeni učinak protiv magljenja.

Ovo su tri kategorije kupaonskih ogledala za odmagljivanje.Sada postoje različite vrsteLED ogledala za odmagljivanjena tržištu.Oni ne samo da mogu postići učinak protiv zamagljivanja, već također pružaju meki izvor svjetlosti.Stoga možete odabrati prikladnuLED ogledalo za odmagljivanjeprema vašoj potražnji i cijeni.


Vrijeme objave: 29. lipnja 2021