• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

LED-speil kan forbedre lysproblemer i et rom

LED-speil kan forbedre lysproblemer i et rom

Et godt lysskjema bidrar ikke bare til å skape en varm og behagelig plass, men forbedrer også den generelle stilkvotienten til hjemmet.Tvert imot kan utilstrekkelig lys få hjemmet til å føles kaldt og ukomfortabelt.Derfor, ved å bruke ulike typer lys strategisk, kan du enkelt løse noen av de store problemene i lysdesignet til hjemmet ditt.
Hvis huset mangler nok naturlig lys, må lyse vegger velges fordi de hjelper lyset til å reflektere i rommet og gir det et lyst og luftig preg.På den annen side har mørke overflater en tendens til å absorbere lys.
Hvis det kun brukes hvitt lys eller en enkelt lyskilde for å lyse opp huset, kan det se kaldt og lite attraktivt ut.Derfor er det nødvendig å injisere varme elementer og skape en avslappende atmosfære gjennom lagdelte belysningsordninger.Dette kan oppnås ved å introdusere omgivelsesbelysning, arbeidsbelysning og aksentbelysning på forskjellige nivåer i hjemmet.
På de fleste kjøkken kaster overskap skygger på benkeplatene, og forårsaker mørke flekker på kjøkkenbenken.Det anbefales sterkt å installere belysningsutstyr under skapene for å skape en godt opplyst benkeplate for å øke lysstyrken og gi fokusert belysning for matlaging.
Det mørke badet får folk ikke bare til å føle seg dystre, men kan heller ikke gi tilstrekkelig belysning for personlig skjønnhet.Derfor bør omgivelsesbelysningen på kompakte bad inkludere taklamper eller lysekroner, mens romslige bad bør installere ekstra lys i dusjområdet.For å minimere skygger og refleksjoner på baderomsspeil, vennligst installer vegglamper ellerLED speilmed innebygget LED-belysning i siktnivå på begge sider av speilet.Bruk aksentbelysning for å lyse opp de sjarmerende designfunksjonene på badet.
Velg LED-lys eller energisparende CFL-lys for å spare strømregninger.Selv om forhåndskostnadene for disse lampene er høye, hjelper de i det lange løp å spare strømregninger.


Innleggstid: 27. juli 2021