• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Disse Hollywood-speilene vil være din gode makeuppartner

Disse Hollywood-speilene vil være din gode makeuppartner

6X3A8288

Hollywood-speilet bringer deg inn i en filmfølelse

Tidligere var god belysning forbeholdt Hollywood-sett og coverbilder.Det er vanligvis ikke tilgjengelig (bortsett fra naturlig lys selvfølgelig) for den nydelige rutinen til familien.Men heldigvis er det 2021 i år, og valget av studiokvalitet og den behagelige belysningen hjemme er langt mindre begrenset, spesielt knyttet tilsminkespeil.
Her er de best opplyste sminkespeilene for å hjelpe deg med å forbedre sjarmen.

Moderne Hollywood-speil med Bluetooth-sminke Skjønnhetsspeil med lyspærer tidsvisning.

Stilig og komplett, utstyrt med 2 USB-kontakter og 2makt stikkontakt, og har også tid, dato og innetemperatur. Den kan matche telefonens bluetooth, slik at du kan lytte til musikk mens du sminker deg. Hvis du vil lade telefonen (eller spille podcaster-den har Bluetooth aktivert), dette justerbare alternativet er et godt valg. Det er ingen tvil om at dette vil finne en komfortabel plassering på sminkebordet ditt.

6X3A8230
6X3A8485

Små opplyste LED-pærer Speil Sminkespeil Hollywood Speil Skrivebordsspeil Til soveromsbruk.

Dette alternativet har tre fargebelysningsmoduser, men det som virkelig øker kjøpekraften er berøringsskjermfunksjonen. Hvis du vil gjenta stilen til det gamle Hollywood-sminkebordet med et speil, er dette dimbare stativet med LED-pære ditt beste valg.

 

Hvis du er interessert i våre produkter, vennligst ikke gå glipp av, ikke nøl medkontakt oss!


Innleggstid: Jun-02-2021