• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Dette baderomsspeilet er antidugg og ser bra ut!

Dette baderomsspeilet er antidugg og ser bra ut!

Den belagteantiduggspeiler et væskelag på speilet for å hindre kondens.Det inkluderer hovedsakelig vanlige belegg og nanobelegg.Hovedprinsippet er det samme som å bruke såpe og vaskemiddel på speilet.Det er den lille hulen og ujevnheten på overflaten av speilet, slik at vanndampen ikke kan danne vanndråper på speiloverflaten for å hindre tåke.

I tillegg til den mer effektive anti-duggen, har det spesielle anti-duggmiddelet eller nano-belegget en kontinuerlig anti-fouling-effekt sammenlignet med smussmetoden for tørkesåpe.Og du kan kjøpe ditt eget antiduggmiddel på nettet.Sammenlignet med metoden for å bruke elektrisk oppvarming, er det tryggere og vedlikeholdet er mer praktisk.

Selvfølgelig er ulempen at sammenlignet med elektrisk oppvarming, er utseendet og graden av atmosfære mye mindre.Dessuten, ettersom effekten av antiduggingsmidlet er svekket, er det nødvendig å påføre det regelmessig.Denne metoden er mer vanlig i bilglass og øyne.

En godbad led demister speiler den ultimate måten å løse tåken på baderomsspeilet på, men også forbedre stilen på badet.Så følg instruksjonene i artikkelen for å kjøpe ditt favorittspeil med led demister på badet.

11-1


Innleggstid: 30. november 2021