• 7ebe9be5e4456b78f74d28b21d22ce2

Hva er de praktiske funksjonene til Smart Led Bluetooth baderomsspeil?

Hva er de praktiske funksjonene til Smart Led Bluetooth baderomsspeil?

https://www.guoyuu.com/rectangle-mirror-led-lighted-bathroom-mirror-wall-mounted-bathroom-vanity-mirror-product/

Folk legger mer og mer oppmerksomhet til smarthus

Med den raske utviklingen av teknologi har folks liv blitt mer og mer praktisk, og intelligensnivået i hjemmene har blitt kontinuerlig forbedret.I dag forvandles konkurransen i sanitærindustrien gradvis til energibesparende ytelse og intelligente funksjoner.

Avdugging

Det smarte LED-baderomsspeilet med bluetooth på markedet kan festes med antidugg-funksjon, som er en av forskjellene mellom de smarteled bluetooth baderomsspeilog det vanlige baderomsspeilet.Etter å ha lagt til anti-dugg-funksjonen, trenger du ikke å tørke av speilet med en fille hver gang du dusjer for å se det tydelig, noe som gir deg den mest autentiske.

smart speilfunksjon
1617331436(1)

Vanntett

Generelt er det kun speil med LED-lys og berøringsbrytere som kan kalles smarte baderomsspeil.Og på grunn av kraften inne iled bluetooth baderomsspeil, mange mennesker er bekymret for at den skal komme i vannet.Faktisk er det ingen grunn til bekymring.Dette smartled Bluetooth baderomsspeiler vanntett.

Antirust

Dettesmart LED bluetooth baderomsspeilhar også den fordelen at den ikke ruster lett og har lang levetid.Dette betyr også at du ikke trenger å bytte speil på badet ofte på grunn av problemet med speilrust.

DeLED Bluetooth baderomsspeilrefererer til et smart baderomsspeil som kan slås på eller av med en berøringsbryter.Så lenge baderomsspeilet med LED-lys, inkludert forstørrelsesglass, antidugg, tidstemperaturvisning, MP3-musikk og så videre, kan kallesLED baderomsspeilellerLED smart baderomsspeil.

1617343393(1)

Ta et vanlig hotellbadspeil, det vanlige hotellbaderomsspeilet er typen vanlig speil.Og endrer du dette speilet til et smart baderomsspeil, så er dette en nyhet.Denne lille renoveringen kan raskt øke verdien av hele hotellet.

Velkommen til å kontakte oss!


Innleggstid: 30. juli 2021